Zenliv
Akupunkturmageriet ligger i Zenliv Sundhedscenter, der udover akupunktur også rummer et bredt udvalg af behandlinger lige fra body-SDS og zoneterapi til massage og psykoterapi. Huset har også en stor og lys sal, hvor der udbydes flere forskellige former for yoga og pilates.

Læs mere på: www.zenliv.dk

Life & Yoga
Isabelle Jørgensen underviser i hatha og yin yoga i sin virksomhed Life & Yoga, der ligger i Zenliv Sundhedscenter. Da yin yoga ofte bliver kaldt akupunktur uden nåle, var det oplagt for Isabelle og jeg at indgå et samarbejde. Vi har derfor med succes udviklet og afholdt flere workshops, hvor vi kombinerer yin yoga og akupunktur med udgangspunkt i de årstidsbestemte udfordringer, som kroppen møder.

Læs mere på: www.lifeyoga.dk

Kroppens Pause
Maialee Mathiasen har kroppens Pause i Zenliv. Med udgangspunkt i den enkelte krop behandler hun inden for zoneterapi, massage, cupping og akupunktur. Derudover giver hun også graviditetsmassage og japansk facelifting. Målet for Maialees behandlinger er at få hele kroppen med og ikke blot symptombehandle.

Læs mere på www.kroppenspause.dk

Vibeke Schmidt
Psykolog og børnepsykolog Vibeke Schmidt har mere end 25 års erfaring som psykolog med speciale i børn- unge og familier samt behandling af voksne med stress, depression, livskriser og sorg. d og ikke blot symptombehandle.

Læs mere på www.vibekeschmidt.dk

Mind your body
Toke Hougaard er Autoriseret Body SDS behandler og arbejder ligesom jeg selv i Zenliv sundhedscenter. Toke fungerer som sparringspartner og har ligeledes en holistisk tilgang til kroppen, der involverer arbejde med led, muskler, meridianer og følelsesmæssige påvirkninger af fysikken.

Læs mere på www.tokehougaard.dk

Lyngby Badmintonklub
Lyngby Badmintonklubs værdier er ”respekt, udvikling og sammenhold i en klub med sjæl”. Med to drenge, der spiller badminton i Lyngby Badmintonklub kan jeg kun bakke op om klubben, der rummer træning både på eliteplan og for dem, der spiller for sjov, tætte venskaber og respekt for hinanden. Som akupunktør kan jeg hjælpe spillerne med skader og hurtigere restitution. Derfor er det oplagt for mig at samarbejde med klubben.

Læs mere på: www.lyngbybadminton.dk

Din kost & sundhed
Rikke Høyer er kostvejleder i Zenliv og er uddannet med Diplom i Ernæring og Sundhed. Med baggrund i fysioterapien har Rikke en holistisk tilgang til mennesket og tager udgangspunkt i den enkelte persons vaner og livsstil og sammen med klienten, finder de vejen frem til en varigt sundere livsstil.

Læs mere på: www.dinkostogsundhed.dk

Rikke Fleckner
Rikke Fleckner er stresscoach, psykoterapeut og mindfulnessinstruktør. I sine behandlinger har hun særligt fokus på stress, angst og selvværdsproblematikker, men hun hjælper også folk med at finde fokus i livet og genvinde livsglæden.

Læs mere på: www.rikkefleckner.dk