skip to Main Content
Akupunktur til stress og søvnløshed

af Rebekka Simonsen

I dag oplever mange, at hverdagen går meget stærkt, og vi hele tiden er online både mentalt og digitalt. Når vores hjerner konstant er på arbejde, og vi konstant bliver bombarderet med impulser, får vi ikke ro til at genoplade. Derfor oplever mange at blive ramt af stress. Ikke at forveksle med travlhed. Stress i en kortere periode er fint, men herefter skal man gøre det modsatte, nemlig få ro i kroppen og hovedet for at genoplade. Kroppen er som med en bankkonto. Bliver vi ved med at hæve penge, men sætter aldrig penge ind, så har vi en dag et stort underskud. Det samme gælder for vores krop. Vi kan ikke kun hæve fra energikontoen, vi skal også sætte ind.

Stresssymptomer
Symptomer på stress kan være mange og forskellige. Nogle oplever hjertebanken, svimmelhed og let til tårer, mens andre får hukommelsesproblemer og har svært ved høje lyde. Fælles for de fleste er søvnproblemer, som igen forværrer stressen. Sover man dårligt om natten, har man mindre overskud om dagen. Det bliver en negativ spiral, der kan være svær at bryde. Lytter vi ikke til vores krop, så siger den måske en dag helt fra, og vi går ned med stress. Derfor er det vigtigt at lytte til kroppens signaler, for i sidste ende vinder kroppen altid, og så er vejen tilbage lang.

Kom bedre gennem et stressforløb med akupunktur
Akupunktur har en beroligende virkning på kroppen, så du føler dig afspændt og afslappet. Flere undersøgelser viser også en væsentlig forbedring af livskvalitet og velbefindende efter akupunktur. Ligeledes har akupunktur en gunstig indvirkning på søvn og på at genoprette en bedre balance i kroppen. Derfor er der ved stresssymptomer og søvnproblemer hjælp at hente med akupunktur, som kan hjælpe dig nemmere gennem en periode med stress og stressrelaterede symptomer.

DEL

Back To Top