skip to Main Content

Samarbejdspartnere

Kroppens Pause
Maialee Mathiasen har virksomheden Kroppens Pause. Med udgangspunkt i den enkelte krop behandler hun inden for zoneterapi, massage, cupping og akupunktur. Derudover giver hun også graviditetsmassage og japansk facelifting. Målet for Maialees behandlinger er at få hele kroppen med og ikke blot symptombehandle.

Læs mere på www.kroppenspause.dk

Din Graviditet
Jordemoder Christina Maltby har erfaring fra fødegangen siden 2013 og arbejder nu selvstændigt i egen jordemodervirksomhed. Her udbyder hun jordmoderkonsultationer, fødselsforberedelse, massageydelser og fødselsmodning i form af blandt andet akupunktur og rebozo-massage. Christina arbejder med fokus på fastholdelse af normalitet og naturlighed i graviditet, fødsel og barsel, men har samtidig massiv erfaring med de mere sårbare forløb. Jeg kan trygt anbefale et besøg hos Christina.

Læs mere på www.dingraviditet.dk

Rikke Fleckner
Rikke Fleckner er stresscoach, psykoterapeut og mindfulnessinstruktør. I sine behandlinger har hun særligt fokus på stress, angst og selvværdsproblematikker, men hun hjælper også folk med at finde fokus i livet og genvinde livsglæden.

Læs mere på: www.rikkefleckner.dk

Bodytime
Som kranio-sakral terapeut har Heidi Trabolt gennem mange år skærpet sin evne til at læse, se, høre og mærke, hvad kroppen har behov for. Stort set uden berøring og i samarbejde med dig og din krop arbejder hun henimod en bedre, lettere og mere smertefri hverdag.

Læs mere på: www.bodytime.dk

Mind your body
Toke Hougaard er Autoriseret Body SDS behandler og arbejder ligesom jeg selv i Lyngby Behandlerhus. Toke fungerer som sparringspartner og har ligeledes en holistisk tilgang til kroppen, der involverer arbejde med led, muskler, meridianer og følelsesmæssige påvirkninger af fysikken.

Læs mere på www.tokehougaard.dk

Lyngby Badmintonklub
Lyngby Badmintonklubs værdier er ”respekt, udvikling og sammenhold i en klub med sjæl”. Med to drenge, der spiller badminton i Lyngby Badmintonklub kan jeg kun bakke op om klubben, der rummer træning både på eliteplan og for dem, der spiller for sjov, tætte venskaber og respekt for hinanden. Som akupunktør kan jeg hjælpe spillerne med skader og hurtigere restitution. Derfor er det oplagt for mig at samarbejde med klubben.

Læs mere på: www.lyngbybadminton.dk

Vibeke Schmidt
Psykolog og børnepsykolog Vibeke Schmidt har mere end 25 års erfaring som psykolog med speciale i børn- unge og familier samt behandling af voksne med stress, depression, livskriser og sorg. d og ikke blot symptombehandle.

Læs mere på www.vibekeschmidt.dk

KONTAKT

Akupunkturmageriet
Lyngby Behandlerhus
Christian X’s Allé 168
2800 Lyngby

CVR 37370606
Telefon 23113880
E-mail:
info@akupunkturmageriet.dk

AkupunkturMageriet Rebekka Simonsen akupunktør akupunktur
Back To Top