skip to Main Content

Betændelse i underarmen

“Rebekka har tidligere hjulpet mig med akupunktur, hvor det hjalp stort set med det samme. Derfor kontaktede jeg hende straks, da jeg fik betændelse i min underarm efter noget murerarbejde. Jeg havde så mange smerter, at jeg ikke kunne arbejde, og som selvstændig håndværker er det afgørende for mig at kunne bruge min krop. Efter første behandling blev mine smerter reduceret med 90% og efter anden behandling var de væk. Jeg går uden tvivl til Rebekka igen, næste gang jeg får smerter”

Tennisalbue og achillessenebetændelse

“Rebekka har behandlet mig for henholdsvis tennisalbue og achillessenebetændelse. Jeg havde haft begge dele i cirka ét år, uden det var blevet ret meget bedre. Men det forsvandt efter fire til fem behandlinger. Rebekka er meget grundig og sætter sig ind i skaderne, hvilket har givet hurtige resultater for mig”

Bihulebetændelse

“Jeg kom til behandling hos Rebekka med en form for bihulebetændelse, som jeg havde døjet med i mindst fem måneder. Jeg havde taget penicillin men uden effekt. Det generede mig meget, især om morgenen, hvor jeg var helt lukket til. Allerede efter første behandling hjalp det rigtig meget og efter tre gange var det væk. Der har intet været siden.”

Back To Top