skip to Main Content

Fertilitet, nakkespændinger og hovedpiner

“Da jeg længe forgæves forsøgte at blive gravid, startede jeg i et forløb hos Rebekka i november måned. Rebekka fik hurtigt afklaret, at jeg døjede med nakkespændinger, der udløste kraftige hovedpiner. Hendes udgangspunkt var derfor at fjerne nakkespændingerne og dermed hovedpinerne, så min krop kunne slappe af og få overskud til at blive gravid. Jeg gik i et intensivt forløb med behandlinger én gang om ugen i et par måneder. Efter en bedring i hovedpinerne, trappede jeg ned til én gang hver anden uge, og i juli måned blev jeg gravid. Rebekka er rigtig god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål, så hun skaber et helhedsbillede. Hun er nysgerrig og interesseret, og forløbet var en meget positiv oplevelse. Hun er altid velforberedt og følger op siden sidst. Rebekka er en meget opmærksom behandler, og når man træder ind hos hende, føler man bare, at man har tid sammen med hende”

Fertilitet, karpaltunnelsyndrom, lændesmerter og væskeophobninger

“Jeg fik akupunktur hos Rebekka i forbindelse med fertilitetsbehandling på grund af lavt stofskifte. Jeg havde lige været igennem en fertilitetsbehandling, hvor jeg følte, at min krop ikke responderede som forventet. Min krop føltes træt og ude af balance. Rebekkas akupunkturbehandlinger virkede afslappende og afstressende. Ved næste fertilitetsbehandling blev jeg gravid. Jeg fortsatte med akupunktur gennem og efter min graviditet, da jeg døjede med graviditetsgener som karpaltunnelsyndrom, lændesmerter og væskeophobning. Nålene virkede lindrende på disse gener og var en god hjælp. Rebekka er en meget sympatisk og behagelig person, som også er meget grundig i sine behandlinger. Hun prøver altid lige at gøre det lidt bedre. Rebekka har mine varmeste anbefalinger.”

Fertilitetsbehandling

“Jeg kom til Rebekka, da jeg var i fertilitetsbehandling og havde læst at akupunktur kunne øge chancen for succes. Jeg havde været gennem et reagensglasforsøg inden, som desværre ikke endte i en graviditet. Min oplevelse var fra starten, at Rebekka var meget grundig. Hun satte tid af til at sætte sig ind i min situation, min krop og lagde derfra en strategi, som hun justerede hver gang, jeg var hos hende. Efter fire akupunkturbehandlinger i forbindelse med vores næste reagensglasforsøg var jeg gravid. Jeg vil på det varmeste anbefale Rebekka, og skulle jeg ellers få brug for akupunktur, ville jeg ikke tøve et sekund med at kontakte hende”

Back To Top