skip to Main Content

Lomi lomi massage til af afhjælpe stress og spændinger

Jeg har fået hawaiiansk heartwork lomi lomi massage hos Rebekka fast gennem 1,5 år. Jeg bliver ved med at komme tilbage, da jeg efter hver behandling føler mig afstresset, kommer af med mine spændinger og går altid derfra med glæde, harmoni og ro i krop og send.

Fertilitet, nakkespændinger og hovedpiner

“Da jeg længe forgæves forsøgte at blive gravid, startede jeg i et forløb hos Rebekka i november måned. Rebekka fik hurtigt afklaret, at jeg døjede med nakkespændinger, der udløste kraftige hovedpiner. Hendes udgangspunkt var derfor at fjerne nakkespændingerne og dermed hovedpinerne, så min krop kunne slappe af og få overskud til at blive gravid. Jeg gik i et intensivt forløb med behandlinger én gang om ugen i et par måneder. Efter en bedring i hovedpinerne, trappede jeg ned til én gang hver anden uge, og i juli måned blev jeg gravid. Rebekka er rigtig god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål, så hun skaber et helhedsbillede. Hun er nysgerrig og interesseret, og forløbet var en meget positiv oplevelse. Hun er altid velforberedt og følger op siden sidst. Rebekka er en meget opmærksom behandler, og når man træder ind hos hende, føler man bare, at man har tid sammen med hende”

Svimmelhed, nakkespændinger og en låst skulder

“Jeg er blevet behandlet af Rebekka for henholdsvis svimmelhed, nakkespændinger og en fastlåst skulder. I alle tre tilfælde mærkede jeg en hurtig bedring allerede efter første behandling, hvor processen fortsatte flere dage efter behandlingen. Rebekka laver små mirakler!”

Back To Top